nieuws

'Wat is dit voor geks?' Hockeyteam halfnaakt op de foto

Netjes op een rijtje en in het tenue van de club. Zo had de teamfoto van de Jongens A1 van hockeyclub OMHC uit Rotterdam eruit kunnen zien. Maar ze kozen voor puur en alleen onderbroeken.
"Wat is dit voor geks", dacht jeugdspeler Matthijs van Houwelingen toen de teammanager het plan vertelde. "In eerste instantie vond ik het raar, maar toen ik hoorde wat de bedoeling was vond iedereen het direct leuk!"
Het gaat om een ludieke actie. De spelers zijn namelijk op zoek naar een kledingsponsor. Sinds de Jongens A1 zijn gepromoveerd willen ze het professioneler aanpakken en daar hoort ook een goede hockeyuitrusting bij.
Grap
De uit de hand gelopen grap kwam uit de hoge hoed van Edo van den Berg, de teammanager. "Het was eigenlijk helemaal geen serieus idee, maar we vonden het toch wel leuk om te doen. Hopelijk komen we hierdoor aan een sponsor."
De Jongens A1 zijn op zoek naar een sponsor voor nieuwe trainingspakken, hockeysticktassen, uit-shirts en jassen voor de teambegeleiding. "Bij een goed team, hoort een professionele uitstraling", besluit Van den Berg.