nieuws

Feyenoord, Sliedrecht Sport en Lucinda Brand in Sportclub Rijnmond

Sportclub Rijnmond
Sportclub Rijnmond
In Sportclub Rijnmond is er maandagmiddag een reportage te zien van de trip van Feyenoord naar Odessa voor de Europa League-wedstrijd tegen Zorya Luhansk (1-1). Wij spraken in Oekraïne met verschillende fans die met de Rotterdammers afreizen om iedere uitwedstrijd te bezoeken.
Verder is er in Sportclub Rijnmond aandacht voor Sander Fischer. De verdediger van Go Ahead Eagles won zondag met zijn club van koploper Feyenoord (0-1). Daarnaast zijn we bij het duel van Capelle tegen Jong Groningen (0-2).
Ook zijn we in Sportclub Rijnmond bij de van volleybalsters van Sliedrecht Sport. De volleybalclub wil met de bouw van een nieuwe sporthal stappen maken naar de Nederlandse top. Daarnaast is er een reportage te zien over Lucinda Brand. De wielrenster uit Dordrecht behoort tot de absolute wereldtop. Ze wilt nu ook naam gaan maken in het veldrijden.
Sportclub Rijnmond wordt vandaag uitgezonden rond 17:28 uur en daarna ieder uur herhaald. Ook is de uitzending en de items terug te vinden op onze website.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl