nieuws

Zeg je Zegje in de Open Microfoon bij Rijnmond Nu

Open Microfoon van Rijnmond Nu
Open Microfoon van Rijnmond Nu
Op deze grijze Woensdag heb JIJ het voor het zeggen in de Open Microfoon. Wat heb je te melden? Bel 010 - 436 44 36.
Uiteraard kun je je verhaal kwijt over de Amerikaanse presidentsverkiezingen. Maar misschien wil je wel een boom opzetten over het Rotterdamse Woonreferendum, dat aanstaande is. Of heb je een stevige mening over het parkeerbeleid in jouw gemeente?
Heb je een persóónlijk verhaal? Iets uit je familie- of vriendenkring? Een bijzondere ervaring? Een grappig artikel dat je hebt gelezen?
Of heb je iets te ruilen? Een koelkast tegen een stofzuiger? Vier jaargangen Donald Duck tegen elk aannemelijk bod?
Of organiseer je binnenkort een leuk feest of open dag? Maak gebruik van de Open Microfoon!
Heb je een klacht? Over verkeershufters? Lastige klanten in de supermarkt? Ruzie met je telecom-provider? Met je buren? Een koude of warme douche uitdelen?
Roep de hulp in van je medeluisteraar! Pak de Open Microfoon: bel 010 - 436 44 36, of stuur een mail naar NU@Rijnmond.nl.

Een Twitterbericht stuur je naar @JournalistRuud mét #RijnmondNu :

RIJNMOND NU TWITTERKANAAL:

Rijnmond Nu: voor het nieuws uit jouw buurt maar ook uit binnen- en buitenland. Met verslaggevers in de regio en correspondenten uit de hele wereld. Voor het verhaal áchter het nieuws. En met bijzondere gasten in de studio. Ruud de Boer praat je iedere dag bij in Rijnmond Nu tussen 16.00 en 19.00 uur.

Kijk ook op de homepage van Rijnmond Nu.
Staat er bij dit artikel het symbool van een luidsprekertje? Dan kun je de uitzending terugluisteren door er op te klikken. Gebruik je nu de app? Scroll dan naar beneden.