nieuws

Donderdag in Bureau Rijnmond

Bureau_Rijnmond
Bureau_Rijnmond
Donderdag 10 november zendt TV Rijnmond opnieuw ‘Bureau Rijnmond’ uit, het wekelijkse opsporingsprogramma van Openbaar Ministerie en politie. In deze aflevering vraagt de politie uw aandacht voor een aantal zaken en hopen dat de kijker van ‘Bureau Rijnmond’ kan helpen bij het oplossen van deze misdrijven.
Diefstal Pinpas

Een vrouw heeft dinsdag 13 september de portemonnee gestolen uit de tas van een klant van de Albert Heijn aan de Oudedijk. Er zijn heel duidelijke beelden van de verdachte en van haar werkwijze. De politie is op zoek naar deze ‘dame’ en geeft ook enkele preventietips.

Brandstichting

Op 23 maart is in het water van de Boezemlaan een plezierbootje in vlammen opgegaan. Het vuur is overgeslagen op twee andere plezierbootjes. Eindresultaat 3 totaal verwoeste bootjes en een hoop milieuschade aan het water. De brand is waarschijnlijk aangestoken. Er zijn beelden van een verdachte.

Overvallen

Er zijn ook nog een paar zaken die al eerder in Bureau Rijnmond te zien waren, maar die nog zijn opgelost. Daarom worden in Bureau Rijnmond nog een keer de beelden getoond van een overval op een tabakszaak aan de Eendrachtstraat in Vlaardingen en van een overvaller van Plaswijckpark in Rotterdam.
Ook zijn er beelden te zien uit een tabakswinkel in Hoogvliet, die maandag 12 september om ongeveer 18.40 uur het doelwit werd van een overval en beelden van een steekpartij in een café in Schiedam.
Bureau Rijnmond is op donderdagmiddag, rond 17.20 uur te zien op RTV Rijnmond en wordt vervolgens elk uur herhaald tot de volgende dag 17.00 uur.