nieuws

Marvelshow met Rotterdams gewortelde Spiderman

Het Marvel-superheldencircus uit Amerika is neergestreken in Sportpaleis Ahoy en een van de meest aansprekende hoofdrolspelers Spiderman blijkt nog Rotterdamse roots te hebben ook.
Geboren Tilburger Geoffrey Thompson volbracht zijn actrobatische stuntopleiding namelijk bij de vermaarde Rotterdamse vechtsport-meester, stunt-coach en filmacteur Leen Duchene.
De inmiddels 27 jarige Thompson beoefent al van kindsbeen af aan de free-run sport en heeft zich bekwaamd in de zogenaamde 'equilibrische' evenwichtstriggering-tak van de discipline.
Gecombineerd met intensieve acteerlessen sprong ie in het oog bij de auditie en na nog 'ns drie jaar keihard afzien reist Gooffrey Thompson nu met Captain America, The Hulk, Thor, Wolverine en vele andere X-men, -women en Marvel-iconen de wereld over.
Dit Marvel-superhelden-spektakel blijkt, ondanks de geduchte concurrentie van de regionale Sinterklaasfeestshows her en der, immens populair en is alle zes de keren komend weekend nagenoeg uitverkocht.
Vlak voor de intense repetities schiet Jack Kerklaan Geoffrey Spiderman Thompson maar 's voor 'n nadere kennismaking aan.......