Rotterdam Basketbal verliest in Groningen

Coach Armand Salomon
Forward Lease Rotterdam Basketbal heeft een kansloze nederlaag geleden bij het Groningse Donar. De thuisploeg was met 77-59 te sterk voor de ploeg van coach Armand Salomon. De gasten konden één helft gelijke tred houden.
Na het eerste kwart was de stand 14-10 en bij rust was de marge zelfs maar één puntje in het voordeel van de gastheren (30-29). Maar na rust maakte de thuisclub korte metten met de Rotterdammers. In dat derde kwart scoorde Donar liefst 32 punten, Rotterdam slechts vijf. Het duel was met 62-34 beslist en in het laatste kwart hield Rotterdam de schade nog enigszins beperkt: 77-59.
Rotterdam blijft door de nederlaag steken op vier punten uit zes wedstrijden. Het team van Salomon staat vijfde in de Dutch Basketball League.