nieuws

22 november: vrijwilligers gezocht!

helpendehanden
helpendehanden
Vanavond een dubbele aflevering van VitamineR. We gaan van 19 tot 21 uur op zoek naar Rotterdammers die het leuk vinden om als vrijwilliger  iets voor andere Rotterdammers te doen.
We zoeken vrijwilligers voor allerlei verschillende activiteiten, van huiswerk maken tot boodschappen doen, de hond uit laten, de tuin op te ruimen of theaterbezoek. Studiogasten zijn zowel vrijwilligers als Rotterdammers waar ze mee optrekken of iets voor doen.
Van de gemeente schuift Marijke de Vries van het programma Voor Mekaar aan, verder in de studio medewerkers, vrijwilligers en clienten van oa. Humanitas, Vrijwilligerswerk Rotterdam, de UVV, Home-start, stichting Corridor, Rotterdammers Voor Elkaar, en Benefits for Kids. Zij hebben allemaal dezelfde boodschap: Rotterdam zit te springen om nieuwe vrijwilligers en maatjes. Vanavond hoor je bij VitamineR hoe je je aan kunt melden.
Ben je zelf actief als vrijwilliger en wil je vertellen waarom je daarmee bent begonnen, geef je reactie dan door via vitaminer@rijnmond.nl, zet je verhaal op Facebook (Vitaminerrr of bel tijdens de uitzending met 010 4364436.