nieuws

Rijnmond Nu gast: Yahia Yousfi

De presentator van Rijnmond Nu Ruud de Boer kwam 'm tegen, hier vóór het pand van RTV Rijnmond. Yahia bleek te werken bij FUNX. En doordat Ruud eerder een zeer grappig promo-filmpje voor het jongeren-station had gezien, herkende hij 'm meteen: hij was zijn 'Boer-mann', aangezien FUNX náást RTV Rijnmond is gevestigd. Zo hebben ze elkaar ruim twee jaar begroet, zonder er veel extra woorden aan vuil te maken.
Totdat ze toevallig tegelijkertijd stonden te tanken, bij een pompstation in de buurt van Rotterdam-Blijdorp.
Ze konden hooguit 10 minuten met elkaar praten, want, zo zei Yahia, "Laten we maar gaan, voordat ze denken dat we hier staan te dealen".
Ruud's interesse was gewekt. Wie is deze veelzijdige radiomaker, cabaretier, columnist en televisiemaker? Yahia Yousfi is te gast bij Rijnmond Nu.
Reageren op wat je hoort? Stuur een mail naar NU@Rijnmond.nl of een twitterbericht naar @JournalistRuud :

RIJNMOND NU TWITTERKANAAL:

Rijnmond Nu: voor het nieuws uit jouw buurt maar ook uit binnen- en buitenland. Met verslaggevers in de regio en correspondenten uit de hele wereld. Voor het verhaal áchter het nieuws. En met bijzondere gasten in de studio. Ruud de Boer praat je iedere dag bij in Rijnmond Nu tussen 16.00 en 19.00 uur.

Kijk ook op de homepage van Rijnmond Nu.
Staat er bij dit artikel het symbool van een luidsprekertje? Dan kun je de uitzending terugluisteren door er op te klikken. Gebruik je nu de app? Scroll dan naar beneden.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl