nieuws

Excelsior 2 en FC Dordrecht 2 onderuit; Hellevoeter succesvol bij ADO

Excelsior en FC Dordrecht
Excelsior en FC Dordrecht
Het tweede elftal van Excelsior heeft de thuiswedstrijd tegen Roda JC 2 niet weten te winnen. Op Woudestein gingen de Kralingers met 2-1 onderuit. Excelsior kwam nog wel op voorsprong door een treffer van Terell Ondaan. Door het verlies blijven de Rotterdammers vierde in poule A van de reservecompetitie.
Ook de reserves van FC Dordrecht kwamen maandagavond in actie tegen een Limburgse club. Aan de Krommedijk was Fortuna Sittard 2 echter met 1-0 te sterk. Daardoor staan de Schapenkoppen nog altijd voorlaatste in poule B van de reservecompetitie.
Feyenoord 2 speelt dinsdag 6 december pas weer. Dan gaat de ploeg van coach Roy Makaay op bezoek in Leeuwarden bij SC Cambuur.

Jerdy Schouten

Bij het tweede elftal van ADO Den Haag maakte Jerdy Schouten uit Hellevoetsluis na meer dan een jaar blessureleed zijn rentree. In het duel met Heracles Almelo 2 was hij direct succesvol, want de voormalig jeugdspeler van Spijkenisse viel een kwartier voor tijd in en scoorde twee keer. Zo bezorgde hij ADO Den Haag 2 een 2-1 overwinning.