nieuws

Rijnmond Nu blikt vooruit op Cameretten!

In deze Boze Wereld kan er de komende dagen weer een beetje gelachen worden. En er is ruimte voor overpeinzing. Voor verrassing. Want de komende dagen vindt weer het Camerettenfestival plaats! De kraamkamer van de cabaretiers van de toekomst.
In het laatste uur van Rijnmond Nu ontvangt Ruud de Boer Kiki Schippers (winnares van Cameretten 2014) en Tim Teunissen, die mórgen gaat strijden voor een plek in de finale.
Wil je reageren op de gasten of de uitzending? Stuur een mail naar NU@Rijnmond.nl of een twitterbericht naar @JournalistRuud.

RIJNMOND NU TWITTERKANAAL:

Rijnmond Nu: voor het nieuws uit jouw buurt maar ook uit binnen- en buitenland. Met verslaggevers in de regio en correspondenten uit de hele wereld. Voor het verhaal áchter het nieuws. En met bijzondere gasten in de studio. Ruud de Boer praat je iedere dag bij in Rijnmond Nu tussen 16.00 en 19.00 uur.

Kijk ook op de homepage van Rijnmond Nu.
Staat er bij dit artikel het symbool van een luidsprekertje? Dan kun je de uitzending terugluisteren door er op te klikken. Gebruik je nu de app? Scroll dan naar beneden.