nieuws

VIDEO: Winkels en restaurant overvallen in regio

De politie heeft dinsdagavond de handen vol gehad aan drie overvallen in Rotterdam en Maasdam. Doelwit waren twee buurtsupers en een Chinees afhaalrestaurant.
Aan de Beukelsdijk in Rotterdam kwamen rond 20.00 uur drie mannen een supermarkt binnen. Zij bedreigden de aanwezigen met een vuurwapen, deden een greep in de kassa en gingen ervandoor.
Het spoor van de daders leidde naar een woning. Alle negen aanwezigen zijn aangehouden. Bekeken wordt wie precies waarvoor verantwoordelijk is geweest.

Maasdam


In Maasdam werd korte tijd later de 77-jarige eigenaar van een buurtsuper door vier mannen in een auto zijn winkel in gevolgd. Zij werkten de man tegen de grond en namen zijn kassalade mee.
Het slachtoffer had een goed signalement van de vier en op basis daarvan wist een wijkagent uit Strijen precies waar hij moest zijn. De verdachten zijn kort daarna opgespoord en aangehouden.

Charlois


Later op de avond werd aan de Vaerhorst in Rotterdam-Charlois een afhaalrestaurant overvallen. Onduidelijk is nog wat daar gebeurd is. De politie heeft het signalement van twee jonge mensen verspreid. Die zijn richting de Nederhorst gevlucht.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl