112

112-nieuws: Avondspits vroeg op gang gekomen | Onderzoeksraad naar Rotterdam voor gekapseisde schip

Hulpdiensten bij het gekapseisde schip op de Nieuwe Waterweg
Hulpdiensten bij het gekapseisde schip op de Nieuwe Waterweg © Media TV
In dit bericht houden we je op de hoogte van het belangrijkste 112-nieuws uit de regio van vrijdag 15 april.

14:45 - Politie zoekt getuigen van dodelijke aanrijding N57

De politie onderzoekt nog hoe de frontale botsing donderdagmiddag kon gebeuren op de N57 in Ouddorp, waarbij een 38-jarige man om het leven kwam. Vermoedelijk is één van de twee auto's op de verkeerde weghelft gekomen, maar om een goed beeld te krijgen van de aanrijding vraagt de politie of getuigen zich willen melden.

13:40 - Avondspits al vroeg op gang

Het paasweekend staat voor de deur en dat is te merken op de weg. De avondspits is al vroeg op gang gekomen. In heel het land staan meer files dan normaal is rond dit tijdstip. Mocht je de deur uit willen, zorg dan voor een goede planning.

13:35 - Poesje uit auto gezet

12:50 - Vrachtwagen met pech op A15

12:30 - Ga jij met de hond op stap dit weekend?

12:20 - Hagenaar in Rotterdam opgepakt voor steekpartij

De politie heeft gisterenavond in Rotterdam een 31-jarige Hagenaar opgepakt voor een steekpartij in Den Haag. Daarbij raakte een man uit Den Haag gewond. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht.

12:05 - Onderzoeksraad naar Rotterdam voor gekapseisde schip

10:45 - Onderzoek naar seksuele uitbuiting

De Rotterdamse politie onderzoekt of een Oekraïense vluchteling seksueel is uitgebuit. Het onderzoek is in volle gang en daarom kan de politie er bijna niks over zeggen: "We nemen dit soort meldingen altijd serieus en onderzoeken de zaak", aldus een woordvoerder.
De Landelijke Eenheid van de politie zegt tegen persbureau ANP dat het om een meerderjarige vluchteling gaat die minder dan een week in Nederland was toen de uitbuiting plaatsvond.

06:55 - Stremming Nieuwe Waterweg voorbij

Schepen kunnen weer over de Nieuwe Waterweg varen. Dat meldt Het Havenbedrijf. De vaargeul was gestremd nadat gisteren een schip kapseisde en gezocht werd naar een opvarende. De zoektocht naar de opvarende leverde niets op. Op dit moment wordt een plan gemaakt om het schip te bergen. Dat gaat waarschijnlijk vanmiddag gebeuren.

06:50 - Auto in brand op A15

Bij Gorinchem-Oost is op de A15 afgelopen nacht een auto in brand gevlogen. De bestuurder werd door een voorbijganger op tijd uit zijn auto gehaald.

06:45 - Brug open met auto erop

De slagbomen van de Parkhavenbrug in Rotterdam gingen niet naar beneden toen de brug gisteren opende.
Auto rijdt Parkhavenbrug op
Auto rijdt Parkhavenbrug op © Hans Blanken

06:15 - Auto duwt geparkeerde auto in eethuis

Aan de Boergoensestraat in Rotterdam-Charlois heeft een auto een andere auto geramd. En die laatste knalde daardoor vervolgens tegen een eethuis. Toen de politie poolshoogte kwam nemen, bleek de bestuurder van de auto die de botsing veroorzaakte verdwenen.

06:10 - Code geel voor dichte mist

06:00 - Geen opvarende gekapseisd schip gevonden

Een zoekactie naar de tweede opvarende van het gekapseisde schip op de Nieuwe Waterweg heeft niets opgeleverd. De andere opvarende was eerder in veiligheid gebracht. Het binnenvaartschip wordt nu geborgen.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl