nieuws

Acteur Martin van Waardenberg nu ook mode-icoon

Gewapend met honkbalknuppel en een gevaarlijk ogende hond dook acteur Martin van Waardenberg donderdag op bij kledingwinkel Nultien. Hij zag eruit als een karakter uit de gewelddadige videogame Grand Theft Auto en dat was ook precies de bedoeling.
De bekende Rotterdammer stond model voor de modelijn ' 010 isn't just a code' van de zaak. Op een door GTA geïnspireerd shirt staat in plaats van een karakter uit het spel de acteur, inclusief vechthond en slagwapen. Op de achtergrond is de Markthal te zien.
Van Waardenberg is in zijn nopjes met zijn gevaarlijk ogende modedebuut. Hij zat donderdag al helemaal in zijn rol: ''De eerste die mij oppakt moet nog geboren worden'', verkondigde de acteur, die de honkbalknuppel nonchalant over zijn schouder slingerde.

Nultien

Toch lijkt de Rotterdammer weinig op de moordlustige personages uit het computerspel. Hij bekende buiten de Nultien aan de Nieuwe Binnenweg weinig op te hebben met honden en geweld. ''Maar het spel GTA speel ik wel. Dus in die zin ken ik die figuren.''
Het is nog onduidelijk aan welk kledingstuk de acteur hierna zijn beeltenis leent. ''Onderbroeken met een vleugje parfum?'', opperde hij.