nieuws

Politie vindt tachtig kilo cocaïne na drugsdeal

cocaine
cocaine
Surveillerende agenten hebben per toeval een flinke drugsvondst gedaan in Rotterdam-Nesselande. Ze kwamen in totaal tachtig kilo cocaïne op het spoor. Er zijn drie mannen opgepakt, die voorlopig vast blijven zitten.
Een rondrijdende Franse auto op de Siciliëboulevard trok zondag de aandacht van de politie. De twee inzittenden van de wagen gaven een koffer aan iemand op straat, die er daarna mee wegliep naar een appartement in de buurt.
De agenten hielden de man aan. In de koffer van de Colombiaan bleek 12 kilo cocaïne te zitten. Daarop is hulp gevraagd van een arrestatieteam.
Dat nam een kijkje in het huis waarnaar de man onderweg was. Daar bleek nog eens 51 kilo cocaïne te liggen. Ook vonden agenten er duizenden euro's cash.
De Franse auto was intussen gevolgd. Bij de afrit naar Zwijndrecht kon de verkeerspolitie de wagen aan de kant zetten. In de auto lag 17 kilo cocaïne. De twee mannen die in de auto zaten, zijn opgepakt.
De drie verdachten zijn donderdag voorgeleid aan de rechter-commissaris. Die heeft bepaald dat het drietal voorlopig in de cel blijft.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl