nieuws

El Azzouzi: 'Ik kan niet helemaal tevreden zijn'

Zakaria El Azzouzi is van mening dat hij beter kan presteren dan hij tot nu toe heeft gedaan. De spits van Sparta die wordt gehuurd van Ajax wist dit seizoen in twaalf wedstrijden vier keer het net te vinden. "Voor mijn gevoel had ik er meer in kunnen schieten", zegt de aanvaller tegenover RTV Rijnmond.
"Ik kan niet helemaal tevreden zijn, maar ik blijf gewoon hard werken en geloof dat ik dan meer kan scoren en beter kan spelen", vervolgt El Azzouzi, die aangeeft dat Sparta komende zondag tegen Roda JC beter voor de dag moet komen dan vorige week tegen Excelsior het geval was. "Ik weet niet waar het aan ligt, maar we begonnen niet scherp aan die wedstrijd."
De Rotterdammers gingen op bezoek in Kralingen met 3-2 onderuit. "We waren erg teleurgesteld en dat merk je nog wel de eerste dag daarna, maar in de loop van de week ebt dat weg en gaat de focus naar de volgende wedstrijd. Roda loert net als Excelsior ook op de counter. Daar moeten we rekening mee houden", aldus El Azzouzi.
Sparta zal tegen de verdedigend ingestelde Limburgers wel het spel moeten maken, weet ook de oud-speler van FC Twente. "Ik denk dat we prima kunnen voetballen en ook het spel kunnen maken, alleen dan moeten we wel scherp zijn en geduld houden."