nieuws

Rotterdamse horeca valt in de prijzen

Twee Rotterdamse horecabedrijven zijn maandag bekroond met een Entree Hospitality & Style Award. Stirr won in de categorie 'beste cocktailbar' en Aloha ging naar huis met de prijs voor beste coffeebar,
Het is voor de tiende keer dat de Hospitality & Style Awards van het horecavakblad Entree worden uitgereikt. De winnaars zijn gekozen uit 55 genomineerden.
De meeste prijswinnende horecabedrijven zijn te vinden in Amsterdam. Maar liefst zeven van de veertien prijzen gingen naar horeca in de hoofdstad.

Stirr

Rotterdamse ondernemers vielen twee keer in de prijzen. De jury roemt cocktailbar Stirr aan de Eendrachtsweg. "Hier is alles dan ook van het hoogste niveau: de cocktails, service, spirits, ingrediënten en vakkennis. Het oprechte enthousiasme en de passie van de ondernemers, maken het helemaal af."

Aloha

Ook coffeebar Aloha aan de Maasboulevard kon de jury bekoren. "Geen strak design, maar wel innovatie, efficiëntie en duurzaamheid. En dat siert Aloha." In dezelfde categorie was overigens ook wegrestaurant Scheiwijk in Hoogblokland genomineerd.

Hani Asfdaai

Daarnaast was er een prijs voor Hani Asfdaai van café Noah in de Wijnhaven in Rotterdam. Hij kreeg de titel 'beste bartender'. "Asfdaai heeft niet alleen kennis, snelheid, efficiëntie, creativiteit en persoonlijkheid in huis. Hij is ook een echte gastheer die een comfortabele en gezellige sfeer creëert waarin iedereen zich welkom voelt."

Genomineerden

Er waren ook Rotterdamse zaken genomineerd die niet in de prijzen vielen. Zo was FG genomineerd in de categorie 'best restaurant design' en het Marriott voor de beste restyling. CLub Trash behoorde ook tot de genomineerden die buiten de prijzen bleven.
Het Rotterdamse ontwerpbureau Stars Design viel ook net buiten de prijzen met hun ontwerp voor het hotel en grand-cafe Postplaza in Leeuwarden.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl