112

112-nieuws teruglezen: Grote brand in loods Schiedam | Gewonde door steekpartij op Marconiplein in Rotterdam

| Foto:
| Foto:
In dit bericht hielden we je op de hoogte van het belangrijkste 112-nieuws uit de regio van donderdag 21 april.

19:30 Vlaardingse vrouw (30) aangehouden voor mogelijke beschieting

De verdachte die woensdagavond is opgepakt voor een mogelijke beschieting op de Zevenkampse Ring in Rotterdam is een 30-jarige vrouw uit Vlaardingen. Dat heeft de politie bekendgemaakt.
De vrouw werkte niet mee bij haar aanhouding. Omdat ze mogelijk gewapend was, werd door de politie een waarschuwingsschot gelost.
Wat er precies is gebeurd op de Zevenkampse Ring is nog onduidelijk. Er zijn geen hulzen gevonden. Ook hebben geen slachtoffers zich gemeld.

19:20 - Brand in Schiedam onder controle

De brandweer heeft de brand in de loods aan de Neherstraat in Schiedam onder controle. Bij de brand kwam veel rook vrij. Er is niemand gewond geraakt.

18:50 - Grote brand in loods Schiedam

In Schiedam is brand uitgebroken in een loods aan de Neherstraat. Het gaat om een loods met steigerbenodigdheden. Volgens de brandweer komt er veel rook uit het pand.

17:30 - Laatste brandjes bij Arkel geblust

16:50 - Brand langs spoor bij Arkel

Het treinverkeer bij Arkel is volledig stilgelegd. Over een lengte van honderd meter staat de berm in brand. Brandweerlieden staan op het spoor om te blussen. Tot die tijd rijden er geen treinen tussen Gorinchem en Leerdam.

16:20 - Gewonde bij steekpartij in Rotterdam

Aan het Marconiplein in Rotterdam is een 16-jarige jongen gewond geraakt bij een steekpartij. Het slachtoffer was aanspreekbaar en is naar het ziekenhuis gebracht. De politie heeft één verdachte aangehouden, ook een jongen van 16. Een tweede is nog voortvluchtig. Getuigen zeggen dat de steekpartij volgde op een ruzie.

15:45 - Files door ongeluk op A16 bij Terbregseplein

13:03 - Vijf Rotterdamse amateurvoetballers van XerxesDZB aangehouden

Woensdagmiddag heeft de politie vijf Rotterdammers aangehouden van 21, 22, 24 en 28 jaar oud. De mannen, die lid zijn van amateurvoetbalclub XerxesDZB, raakten na afloop van hun sportwedstrijd slaags met hun tegenstander, de Terneuzense Boys.
Een van de spelers van de voetbalclub uit Terneuzen werd bedreigd, een ander geschopt en geslagen. Enkele omstanders werden ook geraakt. Hierna werd er aangifte gedaan tegen de Rotterdammers, zij zijn verhoord voor verder onderzoek.

10:00 - Politie pakt Schiedammers op voor drugshandel en vindt 3 miljoen euro cash

In Schiedam zijn woensdagochtend twee mannen gearresteerd op verdenking van drugshandel. Zij werden opgepakt na een groot internationaal drugsonderzoek waarbij wereldwijd tientallen verdachten zijn aangehouden. In de Schiedamse woning trof de politie luxe goederen en drie miljoen euro aan. De verdachten zijn tussen de 26 en 29 jaar oud, schrijft de politie in een persbericht.
Eind 2021, in februari, werd in het licht van hetzelfde onderzoek al een Vlaardinger aangehouden. De man is inmiddels schuldig bevonden en veroordeeld tot 4,5 jaar cel.
Bekijk beelden van de arrestatie hieronder:

8:50 - Vertraging wegens ongeluk op de A15

Op de A15 bij Sliedrecht-Oost richting Ridderkerk is een ongeluk gebeurd. De linkerrijstrook is hierdoor dicht en zorgt voor een forse file van 11 kilometer. Reizigers moeten rekening houden met 45 minuten extra reistijd.

6:07 - Verdachte aangehouden na schietpartij Zevenkampse Ring

De politie heeft inmiddels een verdachte opgepakt na een schietpartij aan de Zevenkampse Ring te Rotterdam. Gisteravond zijn daar schoten gelost. Wat er precies is gebeurd, is nog onbekend. Wel is duidelijk dat er meerdere agenten op het incident afkwamen.

5:43 - Kat gedumpt tussen grofvuil in Vlaardingen

In Vlaardingen, aan de Aalscholverlaan, is een kat tussen het grofvuil gedumpt. Het dier is gechipt en heet Peukje, de telefoonnummers die aan de kat gekoppeld zijn worden niet beantwoord. Peukje is opgehaald door de Dierenambulance.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl