nieuws

Discussie over woonreferendum in Rijnmond Nu

Morgenochtend gaan de Rotterdammers naar de stembus. Zo'n 400.000 kiesgerechtigden mogen zich uitspreken vóór of tégen de Woonvisie van Leefbaar-wethouder van Stedelijke Ontwikkeling en Integratie Ronald Schneider. En er zíjn nogal wat meningsverschillen. Spreek jouw mening uit in Rijnmond Nu.
Wórden veel Rotterdammers de 'Stad uitgejaagd'? Of doet het even pijn maar is het op termijn een top-idee?
Ruud de Boer ontvangt wethouder Ronald Schneider; de man achter de Woonvisie en Marco van Lent, van het Actiecomité Woonreferendum.
En uiteraard ben ook jij aan het woord: heb je vragen of opmerkingen? Bel 010 - 436 44 436 of stuur een mail naar NU@Rijnmond.nl.
Een twitterbericht stuur je naar @JournalistRuud mét #RijnmondNu :

RIJNMOND NU TWITTERKANAAL:

Rijnmond Nu: voor het nieuws uit jouw buurt maar ook uit binnen- en buitenland. Met verslaggevers in de regio en correspondenten uit de hele wereld. Voor het verhaal áchter het nieuws. En met bijzondere gasten in de studio. Ruud de Boer praat je iedere dag bij in Rijnmond Nu tussen 16.00 en 19.00 uur.

Kijk ook op de homepage van Rijnmond Nu.
Staat er bij dit artikel het symbool van een luidsprekertje? Dan kun je de uitzending terugluisteren door er op te klikken. Gebruik je nu de app? Scroll dan naar beneden.