Beloften Feyenoord verliezen, Hahn maakt rentree

Warner Hahn
Warner Hahn
De beloften van Feyenoord hebben ook de tweede wedstrijd in de Premier League International Cup verloren. Op bezoek bij Chelsea U23 gaven de Rotterdammers een 1-0 voorsprong weg. Doelman Warner Hahn (foto) maakte na een lange periode van blessureleed zijn rentree.
Bilal Basaçikoglu zette Feyenoord na ruim tien minuten met een afstandschot op een 1-0 voorsprong. Vlak voor rust kreeg Simon Gustafson op aangeven van diezelfde Basaçikoglu een mooie kans om de voorsprong te verdubbelen, maar de Zweed schoot over.
Na een uur spelen moest Feyenoord met tien man verder na een rode kaart voor Basaçikoglu. Acht minuten voor tijd kwamen de Londenaren op gelijke hoogte, waarna Chelsea een minuut later ook de winnende treffer maakte.
De nederlaag in Londen betekende voor Feyenoord het tweede verlies in de Premier League International Cup. Eerder werd met 2-0 verloren van Swansea.