nieuws

Politie zoekt daders ernstig seksueel misbruik

Still uit het filmpje over het misdrijf aan de Bokelweg
Still uit het filmpje over het misdrijf aan de Bokelweg
De politie Eenheid Rotterdam zoekt getuigen van een ernstig geval van seksueel misbruik in Schiedam, vorige week woensdagavond. Een vrouw werd op de Bokelweg acht minuten lang misbruikt in haar eigen auto.
Het slachtoffer werd op 23 november rond zeven uur 's avonds vanaf station Schiedam-Centrum gevolgd naar haar auto die op de Bokelweg stond geparkeerd. Door bewakingscamera's in de buurt is is ze gefilmd terwijl ze wordt gevolgd door haar belagers.
Op de beelden zijn drie jonge mannen te zien van naar schatting 16 tot 20 jaar. Ze hebben twee fietsen bij zich. Ze dringen de auto van de vrouw binnen waar ze zich om en om aan haar vergrijpen. Na acht minuten gaan ze ervandoor.
Op dinsdag is aandacht besteed aan het misdrijf in het televisieprogramma Opsporing Verzocht. Daar zijn ook de bewakingsbeelden getoond en is een signalement van de daders verspreid.
De politie neemt de zaak hoog op. Zonder in details te willen treden, sprak een woordvoerder van "een ernstig geval van seksueel misbruik".