nieuws

ZEG HET! In de Open Microfoon

Open Microfoon van Rijnmond Nu
Open Microfoon van Rijnmond Nu
Op deze koude woensdag heeft Rijnmond Nu speciaal voor jou de Open Microfoon voorverwarmd. Wat heb je te melden in het derde uur van Rijnmond Nu? BEL 010 - 436 44 36.
Wil je je geluid laten horen over het Nieuws, dat je hoort, of leest? Bijvoorbeeld over het Woonreferendum in Rotterdam? Heb je al gestemd? Of wil je praten over dat WIJ, Zuid-Hollanders, straks ons mooie Leerdam en Zederik kwijt zijn aan de provincie Utrecht? Of over de stijging van de PVV in de peilingen? Over rubber korrels in het kunstgras?
Of heb je eigen nieuws? Over een bijzondere gebeurtenis in je familie- of vriendenkring? Heb je een grappig stukje gelezen of wil je me wijzen op een bijzondere of leuke site op het internet? Schroom niet om te reageren?
Misschien organiseer je binnenkort een leuke kerstmarkt of een benefiet. Doe je oproep in de Open Microfoon!
Wil je wat ruilen? Een originele bakelieten telefoon voor de liefhebber tegen een magnetron? Of ben je naarstig op zoek naar een uit het oog verloren vriendin? Is Poekie weggelopen? Je hoort het: alles kan in de Open Microfoon in Rijnmond Nu.
Heb je een klacht? Wil je een koude of warme douche uitdelen? Even je gal spuwen?

Zet de Microfoon OPEN. Bel 010 - 436 44 36 of stuur een mail naar NU@Rijnmond.nl.

Een twitterbericht stuur je naar @JournalistRuud mét #RijnmondNu :

RIJNMOND NU TWITTERKANAAL:

Rijnmond Nu: voor het nieuws uit jouw buurt maar ook uit binnen- en buitenland. Met verslaggevers in de regio en correspondenten uit de hele wereld. Voor het verhaal áchter het nieuws. En met bijzondere gasten in de studio. Ruud de Boer praat je iedere dag bij in Rijnmond Nu tussen 16.00 en 19.00 uur.

Kijk ook op de homepage van Rijnmond Nu.
Staat er bij dit artikel het symbool van een luidsprekertje? Dan kun je de uitzending terugluisteren door er op te klikken. Gebruik je nu de app? Scroll dan naar beneden.