Zaalvoetballers TPP uitgeschakeld in beker

TPP-Rotterdam
De zaalvoetballers van TPP-Rotterdam zijn er niet in geslaagd de achtste finales van de KNVB-beker. In het Topsportcentrum in Rotterdam was de gehavende ploeg van coach Abdul Marbah niet opgewassen tegen Hovocubo uit Hoorn: 3-4.
TPP kwam in de vierde minuut op voorsprong door een treffer van Lotfi Salhi. Nog voor rust namen de bezoekers echter de leiding: 1-2. Na de 1-3 in de tweede helft deed Mohammed Amin Chaali nog iets terug, maar snel daarna maakte Hovocubo alweer de vierde goal. De aansluitingstreffer van Marwan Fennich kwam uiteindelijk te laat.
Ook het tweede team van TPP-Rotterdam werd woensdag uitgeschakeld in het bekertoernooi. Fermonia Boys was te sterk voor de Rotterdammers.