nieuws

Rijnmond Nu over winkelleegstand

Van een overdaad aan winkels in de jaren '70, tot aan grote leegstand. Overal in Nederland, en zéker in onze regio, verdwijnen winkels. Met als meest recente grote voorbeeld natuurlijk de V&D.
Leegstand geeft een akelig straatbeeld. En verpaupering. Maar de mens is weerbaar en inventief! En dus komen er alternatieve winkels, waaghalzen en startende ondernemers die de lege ruimtes kunnen vullen!
Hoe maken we winkelen weer gezellig? En wat kan er gedaan worden aan leegstand? Hoe ziet de winkelstraat van de Toekomst er uit?
Rijnmond Nu gaat op ontdekkingstocht. Met ondernemers, deskundigen en natuurlijk gaan we shoppen! Hoe zit het met de winkels bij JOU in de buurt?
BEL 010 - 436 44 36 of stuur een mail! NU@Rijnmond.nl.

Een twitterbericht stuur je naar @JournalistRuud mét #RijnmondNu :

RIJNMOND NU TWITTERKANAAL:

Rijnmond Nu: voor het nieuws uit jouw buurt maar ook uit binnen- en buitenland. Met verslaggevers in de regio en correspondenten uit de hele wereld. Voor het verhaal áchter het nieuws. En met bijzondere gasten in de studio. Ruud de Boer praat je iedere dag bij in Rijnmond Nu tussen 16.00 en 19.00 uur.

Kijk ook op de homepage van Rijnmond Nu.
Staat er bij dit artikel het symbool van een luidsprekertje? Dan kun je de uitzending terugluisteren door er op te klikken. Gebruik je nu de app? Scroll dan naar beneden.