nieuws

Broederliefde geeft concert in Het Kasteel

Broederliefde_Kasteel
Broederliefde_Kasteel
De Rotterdamse rapgroep Broederliefde treedt komend voorjaar op in het voetbalstadion van Sparta. Het Kasteel staat op 29 april in het teken van hiphop en reggaeton, heeft platenmaatschappij Top Notch laten weten.
De mannen van Broederliefde komen uit Spangen. Voor iedere show die ze geven verzamelen ze nog altijd bij Het Kasteel. Optreden in het stadion is dan ook "een langgekoesterde wens die uitkomt".
De hiphopformatie komt in april niet alleen. Ze nemen meerdere gastartiesten mee. Wie er allemaal komen, wordt later bekendgemaakt. De kaartverkoop begint volgende week donderdag.
Beste beluisterd
Muziekstreamingsdienst Spotify maakte donderdag bekend dat Broederliefde afgelopen jaar de meest beluisterde groep was. Ze laten de wereldwijde nummer één, de Canadese rapper Drake, achter zich. Het is de eerste keer dat een Nederlandse act populairder is dan internationale artiesten.
Broederliefde heeft momenteel veel succes met hun hit 'Jungle'. Tijdens de MTV Europe Music Awards afgelopen maand in Rotterdam wonnen ze de prijs voor Beste Nederlandse Act.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl