nieuws

KORT NIEUWS

rijnmond_kort.cropresize.tmp.cropresize.tmp.jpg
rijnmond_kort.cropresize.tmp.cropresize.tmp.jpg
ROTTERDAM - Caravan en personenauto’s uitgebrand in Oud-Beijerland, Aangehouden na slaan met stok in Hendrik-Ido-Ambacht, Containerbrand in Numansdorp, Vrouw beroofd in Zwijndrecht: Kort nieuws uit de regio.
Caravan en personenauto’s uitgebrand in Oud-Beijerland
OUD-BEIJERLAND – Door een uitslaande brand op de Johannes Poststraat in Oud-Beijerland zijn in de nacht van zaterdag op zondag een caravan en twee personenauto’s uitgebrand. Een derde auto raakte zwaar beschadigd. De brand ontstond in de caravan die stond geparkeerd. Er ontstonden flinke vuurstralen door de aanwezigheid van gasflessen. De brandweer kreeg het vuur snel onder controle. De politie onderzoekt of de brand is aangestoken of op een andere manier is ontstaan.
Aangehouden na slaan met stok
HENDRIK-IDO-AMBACHT – Een 25-jarige man uit Hendrik-Ido Ambacht is in de nacht van zaterdag op zondag 4 op het politiebureau in Dordrecht aangehouden. De man wordt verdacht van betrokkenheid bij een opstootje voor het cultureel centrum aan de Hoge Kade eerder die nacht. Enkele luidruchtige jongeren belden de politie dat de man met een stok agressief reageerde en twee omstanders had geraakt. Daarna verdween hij in een witte auto. Twee jongeren deden aangifte van mishandeling. De man meldde zichzelf met stok op het politiebureau en werd aangehouden.
Brand in container
NUMANSDORP – In een container bij een school aan de Roerdompsingel heeft in de nacht van zaterdag op zondag brand gewoed in een metalen vuilcontainer. Die stond vlak achter het hek en was gevuld met afval. Een bewoner had twee groepjes jongeren langs zien lopen en vermoedde dat één van hen de container heeft aangestoken.

Vrouw beroofd in Zwijndrecht

ZWIJNDRECHT - Een 56-jarige inwoonster van Zwijndrecht is zondagmorgen vroeg het slachtoffer geworden van een straatroof. Ze liet haar hond uit en op de kruising Raadhuisplein en Juliana van Stolbergstraat kwam een een grijze auto naast haar rijden. Een inzittende, een man rond de dertig met lichtbruin haar, vroeg de weg met een kaart in de hand. Vervolgens greep hij de tas van de vrouw. De auto reed weg richting de Burgemeester de Bruïnelaan. De vrouw bleef ongedeerd. De politie is op zoek naar getuigen.