112

112-nieuws: Dode bij botsing op N497 Hellevoetsluis I 72-jarige man uit Gorinchem overleden na brand vorige week

Twee bestelbusjes botsten op elkaar, een bestuurder overleed ter plekke
Twee bestelbusjes botsten op elkaar, een bestuurder overleed ter plekke © MediaTV
In dit bericht houden we je op de hoogte van het belangrijkste 112-nieuws uit de regio van woensdag 27 april.

11:41 Verbindingsweg Vaanplein dicht na ongeluk

Op het Vaanplein zijn op de verbindingsweg van Barendrecht richting Ridderkerk (A29->A15) meerdere voertuigen op elkaar gebotst. Eén voertuig kwam aan de andere kant van de vangrail terecht. De weg wordt pas aan het einde van de middag vrijgegeven, zegt Rijkswaterstaat. "De weg moet worden schoongemaakt. Ook moet de vangrail vervangen worden. Een deel van de onderdelen moet uit Friesland komen dus het gaat wel even duren."

10:15 Bewoner Paddemoes in Gorinchem overleden na brand vorige week

Afgelopen zondag is een 72-jarige man uit Gorinchem overleden aan de verwondingen die hij opliep bij een brand op 19 april in het appartementencomplex aan de Paddemoes. Dat bevestigt de politie. De man was na de brand overgebracht naar het ziekenhuis. De oorzaak van de brand is niet bekend. Het gaat niet om een misdrijf, volgens de politie. Tijdens de brand kwam ook een kat om het leven.
Tekst gaat door onder de tweet

06:00 Dode en zwaargewonde bij nachtelijke botsing op N497 Hellevoetsluis

In de nacht van dinsdag op woensdag is rond 00:50 een 62-jarige man uit Hellevoetsluis overleden na een botsing op de N497. Een andere persoon raakte zwaargewond. Hij is naar het ziekenhuis gebracht.
Hulpverleners hebben geprobeerd het overleden slachtoffer te reanimeren. Maar hij bezweek ter plekke aan zijn verwondingen.

Verkeerde weghelft

Een van de twee busjes is volgens een woordvoerder van de politie op de verkeerde weghelft van de provinciale weg tussen Hellevoetsluis en de N57 terechtgekomen. Welke van de twee dat was, kon de woordvoerder niet zeggen.
Het verkeersongevallenanalyseteam van de verkeerspolitie onderzoekt de oorzaak van de botsing.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl