nieuws

Warner Hahn: 'Ik wil wedstrijden gaan spelen'

Na tien maanden blessureleed breekt voor Warner Hahn een nieuwe fase aan. De keeper van Feyenoord gaat de concurrentiestrijd aan met de huidige eerste doelman Brad Jones terwijl de beoogde eerste keeper, Kenneth Vermeer, in de winterstop ook weer fit is. "Ik wil gewoon wedstrijden spelen, dat is het belangrijkste," geeft Hahn zijn prioriteit duidelijk weer.
Warner Hahn liep tien maanden geleden in een duel van het tweede van Feyenoord tegen SC Cambuur een knieblessure op. Dinsdag maakte hij zijn rentree in een wedstrijd van de beloften tegen de talenten van Chelsea. Hahn kijkt positief terug op zijn revalidatie en heeft zin in de concurrentiestrijd: "We zullen het zien. Het gaat leuk worden. Het is aan de trainer. Het enige wat ik kan doen is aan de trainer laten zien dat ik klaar ben voor de wedstrijden. Ik hoop snel mijn kans te krijgen en het te kunnen laten zien."
Het duel tussen de beloften van Chelsea en Feyenoord werd dinsdag afgewerkt in de Premier League International Cup. Dat is een toernooi met twaalf beloftenteams uit Engeland en twaalf beloftenteams uit Europa. Het doel is om jeugdspelers onder meer weerstand te laten voetballen. Feyenoord verloor het duel met 2-1 en is uitgeschakeld.