nieuws

Auto van ontvoerders Nunspeet eerder gestolen in Rotterdam

Bij een ontvoering begin deze maand in Nunspeet is een auto gebruikt die twee maanden geleden is gestolen in Rotterdam. De Mercedesbus is kort na de ontvoering leeg teruggevonden in Nunspeet.
De ontvoering gebeurde op 2 december. Een groep mannen reed een man uit het naburige Doornspijk klem. Ze dwongen hem om in een zwarte auto te stappen. Volgens de politie gaven de ontvoerders zich uit voor agenten.
De daders reden weg met de auto waar ze het slachtoffer hadden laten instappen, de wagen van het slachtoffer en een Mercedesbus.
Op een carpoolplaats wisselden de ontvoerders van auto. Ze lieten daar de Mercedes Sprinter achter. De bus was op 9 oktober gestolen aan de Regge in Rotterdam.
Toen de ontvoerders de bus gebruikten, had de wagen een ander kenteken dan oorspronkelijk op de bus zat, zo heeft de politie gemeld in het televisieprogramma Opsporing Verzocht.
De ontvoering in Nunspeet duurde maar kort. Nog dezelfde dag is het slachtoffer bij Drunen afgezet op een afgelegen plek. De politie onderzoekt nog wat er is gebeurd met de man.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl