nieuws

Live at Wantij strikt na Borsato ook Nielson

Nielson
Nielson
Het nieuwe Dordtse festival Live at Wantij heeft ook stadgenoot Nielson gestrikt. Vorige week maakte organisator BOD Events al bekend dat Marco Borsato op 9 juni naar Dordrecht komt. Naast Borsato en Nielson treden Diggy Dex en Danny Vera op.
Het festival in het Wantijpark wordt op vrijdag 9 juni gehouden van 16.30 tot 23.00 uur. Magchiel Koekkoek van BOD Events is blij met de line-up van het festival. "Nielson past qua muziekstijl goed bij Borsato en hij vindt het erg leuk om in z'n eigen stad op te treden."
De Dordtse zanger deed dat al vaker. Afgelopen zomer was hij te zien op Big Rivers en een jaar eerder op Koningsdag in Dordrecht. De komst van het nieuwe festival werd vorige week bekend gemaakt. Live at Wantij maakt gebruik van het podium van Wantijpop, dat een dag later begint.
Rapper Diggy Dex is bekend van het collectief DAC. Hij maakte vooral naam met zijn solo-debuut 'Verhalen Vanuit De Sofa' uit 2006 en twee jaar later met 'Mayonaise Voor De Ziel'. Danny Vera is vooral bekend als huisband van het televisieprogramma Voetbal Inside.
Via de website van Live at Wantij kan worden ingetekend op een beperkt aantal zogenoemde 'early birds tickets'. Volgens Koekkoek hebben zich nu al meer vroege vogels gemeld dan er kaarten zijn. Vrijdag sluit de inschrijving voor 'early birds'.
Wie pech heeft is aangewezen op de normale kaartverkoop, die komende zaterdag begint. Er zijn 8500 kaarten beschikbaar.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl