nieuws

Wat heb je te melden in de Open Microfoon?

Open Microfoon van Rijnmond Nu
Open Microfoon van Rijnmond Nu
Het is alweer woensdag en jij hebt vast wel wat te melden. Doe dat in de Open Microfoon! Bel 010 - 436 44 36.
Heb je Máxima nog gezien in de stad? Doet ze het nog goed als koningin? Ben je al helemaal klaar voor Feyenoord - Fenerbahçe? Weet je al op welke splinterpartij je gaat stemmen in de Tweede Kamer?
Of heb je een persóónlijk verhaal? Heb je Sinterklaas overleefd? Wil je nog kado's aanbieden die voor jou te lelijk voor woorden zijn maar waar een ander misschien wél blij mee is? Staat de kerstboom al? Is je huis inmiddels omgetoverd tot een flikkerende flipperkast, of heb je een ander persoonlijk verhaal?
Heb je een oproep? Organiseer je een kerstbraderie? Of organiseer je een actie voor een goed doel? Laat Zuid-Holland het weten...
Heb je een klacht? Even zin om je gal te spuwen? Ruzie met een instantie? Een Koude of Warme Douche uitdelen?
Of wil je wat ruilen of voor een zacht prijsje van de hand doen?

Pak de Open Microfoon! Bel 010 - 436 44 36 of stuur een mail naar NU@Rijnmond.nl.

RIJNMOND NU TWITTERKANAAL:

Rijnmond Nu: voor het nieuws uit jouw buurt maar ook uit binnen- en buitenland. Met verslaggevers in de regio en correspondenten uit de hele wereld. Voor het verhaal áchter het nieuws. En met bijzondere gasten in de studio. Ruud de Boer praat je iedere dag bij in Rijnmond Nu tussen 16.00 en 19.00 uur.

Kijk ook op de homepage van Rijnmond Nu.
Staat er bij dit artikel het symbool van een luidsprekertje? Dan kun je de uitzending terugluisteren door er op te klikken. Gebruik je nu de app? Scroll dan naar beneden.