nieuws

Kuyt: 'Ook in halfvolle Kuip mooie dingen mogelijk'

Dirk Kuyt speelt donderdagavond voor de tweede keer in de Europa League met Feyenoord tegen zijn oude club Fenerbahce. In de uitwedstrijd verloren de Rotterdammers met 1-0 en nu moet Feyenoord waarschijnlijk met twee doelpunten verschil winnen om zeker te zijn van overwintering.
De aanvoerder van Feyenoord hoopt daarbij op de steun van het publiek van Feyenoord. "Tegen Manchester United hebben de fans eerder laten zien dat in die entourage en met die hectiek er mooie dingen mogelijk zijn in een halfvolle Kuip."
De Rotterdammers moeten donderdagavond in ieder geval winnen en waarschijnlijk zelfs met twee doelpunten verschil om door te gaan in de Europa League. Daarbij is het ook afhankelijk van de prestatie van Manchester United. "Onze enige optie is winnen. Eén goal verschil is zelfs niet voldoende, al moet United nog zien te winnen in Oekraïne. Het zou mooi zijn als Feyenoord en Fenerbahce door zouden gaan, maar dat wordt moeilijk," besluit Kuyt.
Na afloop van zijn persconferentie bleek maar weer hoe populair hij nog steeds in Turkije is. Alle journalisten die met Fenerbahce mee zijn gereisd wilden op de foto met de aanvaller die drie seizoenen in Istanbul heeft gespeeld.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl