nieuws

Donderdag in Bureau Rijnmond

Donderdag in Bureau Rijnmond
Donderdag in Bureau Rijnmond
Donderdag 8 december zendt TV Rijnmond opsporingsprogramma Bureau Rijnmond uit, waarin kijkers wordt gevraagd te helpen bij het oplossen van misdrijven.
Zo worden deze week onder meer beelden getoond van een groep oplichters. Zij maakten met een sluwe babbeltruc een dame uit Dordrecht zo'n 1100 euro afhandig.
Ook is er aandacht voor een bejaarde Rotterdammer die deze maand voor de tweede keer werd overvallen in zijn woning aan de Gouvernestraat.
Rosestraat
De politie en het Openbaar Ministerie zoeken ook kijkers die meer weten over een zwaargewonde vrouw die werd gevonden in de de Rosestraat in Rotterdam-Feijenoord.
Opvallend is dat het slachtoffer zich niets herinnert van wat haar is overkomen. Daardoor is nog onduidelijk wat zich afspeelde in de straat.

Bosjes

En wie is de man die op 29 oktober een vrouw de bosjes introk op de Selma Lagerlöfweg in Rotterdam? Het slachtoffer kon de man al schreeuwend verjagen. Hij is nog spoorloos.
Bureau Rijnmond is op donderdagmiddag rond 17.20 uur te zien op RTV Rijnmond en wordt vervolgens elk uur herhaald tot de volgende dag 17.00 uur.