nieuws

Vlaardingse foodtruck genomineerd voor slechtste slogan 2016

'Zit je haircut' van een haarsalon of 'Your shit is my food!' van een loodgietersbedrijf: er kan weer gestemd worden op de slechtste slogan van 2016. Ook Jeroen de Wit, die een foodtruck heeft in Vlaardingen, is met de slogan 'We're full of crêpe!' genomineerd voor de titel.
De Wit verkoopt crêpes vanuit zijn foodtruck 'Crêppies'. De woordspeling die hij wilde maken, wordt kennelijk niet door iedereen gewaardeerd. "Het is maar hoe je het bekijkt. De slogan staat ook op onze wagen en we krijgen ook veel reacties van mensen die het wél leuk vinden", zegt hij.
De nominatie is misschien een twijfelachtige eer, maar De Wit heeft er kostelijk om kunnen lachen. "Zowel om de nominatie als om het verzinnen van de slogan. Dit is wel een manier om mensen over je aan het praten te krijgen. Nu we zo ver zijn, moeten we maar winnen ook!"

Sloganverkiezing

Tot maandag 12 december 12.00 uur kan er worden gestemd op de tien slogans die meedingen naar de titel. Andere genomineerden zijn onder andere 'Aad Kentie. Wie kentie niet?!', 'Tiet voor een goede BH' en 'Wij spelen open taart'.