nieuws

Faik mist Heerenveen, Van Duinen rest van het jaar

Hicham Faik kan zaterdag niet met Excelsior meespelen in de uitwedstrijd tegen SC Heerenveen. De middenvelder heeft deze week op de training een liesblessure opgelopen. Ook zijn ploeggenoot Mike van Duinen kampt met een lieskwetsuur en speelt de rest van het kalenderjaar niet meer.
Trainer Mitchell van der Gaag wil met Van Duinen geen risico nemen. "Dat is ook de reden dat hij tegen AZ niet bij de selectie zat. Moeten we nu nog het risico nemen dat hij erger geblesseerd raakt? Dus hebben we een plan gemaakt zodat hij in ieder geval bij aanvang van de tweede competitiehelft er weer bij kan zijn." Bij Excelsior zijn verder Arghus en Danilo Pantic niet inzetbaar.
Ondanks dat SC Heerenveen Jeremiah St. Juste en Henk Veerman mist, zijn de Friezen de uitgesproken favoriet in het treffen met de Rotterdammers. Voor Excelsior liggen er vooral kansen in de omschakeling. Kevin Vermeulen: "We hebben de beelden van hen goed bekeken en er liggen wel mogelijkheden. We gaan er in ieder geval alles aan doen om daar te winnen."

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl