nieuws

The Jerry Hormone Ego Trip in Live uit Lloyd

The Jerry Hormone Ego Trip verraste vriend en vijand met hun debuutplaat Stout! Stout! Stout! die in november verscheen. Zanger, schrijver, muzikant, dichter, performer, Rotterdammert Jerry Hormone flikte het weer. Met een geweldige stel jonge muzikanten een plaat opnemen die binnenkomt als een sixties mokerslag vol strakke beatmuziek, Nederlandse teksten en een portie humor waar een paard de Kik van krijgt.
The Jerry Hormone Ego Trip
is de nieuwe band van de Rotterdamse schrijver (en ex-gitarist van
The Apers
)
Jerry Hormone
. Klinkt als The Troggs (je weet wel, van 'Wild Thing') met Wim T. Schippers op zang, of Jacques Dutronc als-ie Nederlands kon. Liedjes over tederheid, de kaketoekan, een medicijnman, en zusjes van vrienden die stout, stout, stout zijn.
Op het album werkt Jerry (34) samen met de muzikanten van The Tambles die eerder inLive uit Lloyd speelde als winnaar van het Metropolis Festival Talent Stage. De jonge gasten vormen de Ego Trip en zetten een authentieke sixties beat neer. Jerry doet de rest met zijn aanstekelijke performance, uitstraling en teksten. Snel schakelend tussen de verschillende rollen die hem tot een uniek persoon maakt. Eerder dit jaar verscheen ook een boek van Jerry: Het is maar bloed, en hij maakte meer dan honderd kinderboekjes over het figuurtjeBorre.
In Live uit Lloyd hoor je van de hoed en de rand maar hoor je vooral waarom platenlabel Excelsior Jerry Hormone Ego Trip de stal binnen haalde. Bij de productie waren Dave von Raven en Marcel Fakkers betrokken en hun muzikale hand is hoorbaar. Een frisse wind die 2017 op vele plaatsen zal waaien, en terecht!
Met inLive uit Lloyd: Jerry Hormone: zang en teksten, Freek Struijs - gitaar en zang, Ruben Drenth - gitaar en toetsen, Jim Remers - bas en zang en Tijs Tonus - drums en zang.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl