nieuws

Jørgensen: 'We moeten doorgaan en zondag winnen'

Nicolai Jørgensen was na afloop van de verloren wedstrijd tegen Fenerbahçe in de Europa League logischerwijs teleurgesteld. De aanvaller is na de nederlaag met Feyenoord uitgeschakeld op het Europese podium. "Maar we moeten niet te lang bij de pakken neerzitten", zegt Jørgensen na het duel.
Feyenoord moest in De Kuip met twee doelpunten verschil winnen, maar halverwege de eerste helft kwamen de Turken al op voorsprong. "Nadat zij scoorden werd het nog moeilijker. We hebben kansen gekregen en niet gescoord", vervolgt de Deen tegenover
RTV Rijnmond
. "We speelden niet onze beste wedstrijd en moeten hiervan leren. Nu moeten we door, want zondag moeten we winnen om koploper te blijven."
Jørgensen kwam er niet aan te pas met zijn landgenoot Simon Kjær en Martin Škrtel als directe tegenstanders. "Dat was niet makkelijk. Het zijn twee goede verdedigers. Ik kreeg vooral lange ballen en daar wisten zij goed mee om te gaan. Ik moest vechten en niet alles was goed, maar dit soort wedstrijden maakt je wel beter."
"Nu moet ik naar mezelf kijken, want er kan nog veel beter", aldus de topscorer van Feyenoord na het verloren duel met Fenerbahçe.