nieuws

Nelom: 'Kritiek vind ik niet zo belangrijk'

Miquel Nelom is vanwege de blessure van Terence Kongolo de vaste linksback bij Feyenoord. Toch leeft er bij veel Feyenoord-supporters onvrede over het spel van de verdediger. ''Kritiek vind ik niet zo belangrijk. Ik houd me gewoon bezig met wat ik zelf in de hand heb'', aldus Nelom.
De linksback ging afgelopen donderdag met Feyenoord met 1-0 onderuit tegen Fenerbahçe en is daardoor uitgeschakeld in Europa. ''Het is de realiteit dat we eruit zijn nu en dat we ons vol moeten focussen op de competitie en de beker'', vertelt de linksback die zondag met zijn team speelt tegen AZ. ''Ik denk dat we ons nog steeds sterk voelen. Zondag zullen we ons gewoon weer herpakken.''
De nummer vijf van de competitie plaatste zich in tegenstelling tot de Rotterdammers wel voor de knock-outfase van de Europa League. Nelom denkt niet dat het team van John van den Brom daardoor meer kans heeft op een overwinning. ''Het is knap dat ze overwinteren, maar zij hebben ook negentig minuten in de benen'', vertelt Nelom.