nieuws

KORT NIEUWS

rijnmond_kort.cropresize.tmp.cropresize.tmp.jpg
rijnmond_kort.cropresize.tmp.cropresize.tmp.jpg
ROTTERDAM - Dronken scootmobilist rijdt man aan, Dordtse mishandeld door twee vrouwen, Verwarde man danst op autodaken, Hennepkwekerijen opgerold: kort nieuws uit de regio.
Dronken scootmobilist rijdt man aan
ROTTERDAM- Een dronken Rotterdammer op een scootmobiel heeft op de Bermdijk in Rotterdam-IJsselmonde een 54-jarige stadgenoot aangereden. Ook beschadigde hij de auto van het slachtoffer. Toen even later de politie bij hem thuis kwam, maakte de 51-jarige man amok. Hij bedreigde de agenten met een mes en had een dosis pepperspray nodig om zich te laten overmeesteren.

Dordtse mishandeld door twee vrouwen

DORDRECHT – Twee Dordtse vrouwen zijn opgepakt voor het mishandelen en bedreigen van een 49-jarige stadgenote. Het slachtoffer kwam donderdagmiddag met de fiets bij haar huis aan, toen de twee aan kwamen lopen en ruzie zochten. De vrouw werd geslagen en met een mes bedreigd. Nadat ze haar huis had weten binnen te vluchten, gooide het duo een steen door de ruit. De verdachten zijn 36 en 32 jaar; er zou sprake zijn van een eerder conflict met het slachtoffer.
Verwarde man danst op autodaken
CAPELLE AAN DEN IJSSEL - Op de Wingerd in de Capelse wijk Schenkel heeft donderdag een 20-jarige man uit Spijkenisse een aantal auto's zwaar beschadigd. De blijkbaar verwarde man had op een parkeerplaats op de autodaken staan springen. De politie heeft hem meegenomen.
Hennepkwekerijen opgerold
DORDRECHT/ROTTERDAM – De politie heeft donderdag drie hennepkwekerijen opgerold. De eerste bevond zich in een woning aan de Kameleonring in Dordrecht. De politie vond daar 210 planten. De 29-jarige bewoner van het pand werd aangehouden. In een flatwoning aan de Abraham de Kuijperweg, ook in Dordrecht, stonden 302 planten. Er was niemand aanwezig, de politie is op zoek naar de kweker. Aan de Schieweg in Rotterdam werd een kwekerij aangetroffen die niet meer in bedrijf was. De 30-jarige bewoner van het pand kreeg een schikking van 900 euro aangeboden.