nieuws

Donderdag in Bureau Rijnmond

Bureau Rijnmond
Bureau Rijnmond
In Bureau Rijnmond op TV Rijnmond besteden we donderdag aandacht aan een schietpartij in Noordeloos, drankdieven in Ridderkerk, een babbeltruc in Dordrecht en overvallen op pizzabezorgers in Schiedam.
Noordeloos
Twee mannen zijn in de nacht van zaterdag 10 december op zondag 11 december neergeschoten op de Middenweg in Noordeloos. De politie vond de mannen gewond langs de weg en in een weiland. De politie is op zoek naar mensen die meer weten over wat er die nacht gebeurd is.
Ridderkerk
Drie mannen hebben op 23 augustus acht flessen cognac gestolen bij een slijterij aan het Dillenburgplein in Ridderkerk. Drie dagen later sloegen de mannen weer toe en namen ze dezelfde buit mee. De politie laat donderdag beelden zien van de daders en hoopt dat kijkers hen herkennen.
Dordrecht
De politie zoekt opnieuw getuigen van een babbeltruc in Dordrecht. Vorige week besteedde Bureau Rijnmond ook al aandacht aan de zaak, maar omdat er te weinig tips zijn binnengekomen roept de politie opnieuw de hulp in van de kijker.
Schiedam
In Schiedam werden in korte tijd drie overvallen gepleegd op pizzabezorgers. De politie onderzoekt nog of er een verband is tussen de drie overvallen.
Bureau Rijnmond is op donderdagmiddag rond 17.20 uur te zien op RTV Rijnmond en wordt vervolgens elk uur herhaald tot de volgende dag 17.00 uur.