FC Dordrecht met gemak langs Achilles '29

FC Dordrecht heeft vrijdagavond zonder moeite de wedstrijd tegen Achilles '29 gewonnen. Het thuisduel eindigde met 3-0. Het is hun tweede overwinning op de Krommedijk dit seizoen.
FC Dordrecht domineerde de wedstrijd tegen het zwakke Achilles uit Groesbeek. Voor rust schoot Ibrahima Touré zijn club naar een 1-0 voorsprong. In de tweede helft maaktenAlessio Da Cruz en Alvin Daniels de andere goals.
Het was een belangrijke wedstrijd voor de ploeg uit Dordrecht. Het elftal had een overwinning nodig om een gat te slaan met Achilles '29, die nu op de laatste plaats staat in de eerste divisie.
FC Dordrecht staat nu met negen punten verschil voor op de Groesbeekse club. De ploeg die aan het eind van het seizoen op de laatste plaats staat, degradeert naar de tweede divisie. Dat kan dit jaar weer voor het eerst.