ASWH, SteDoCo en Capelle winnen in Derde Divisie

De ploegen uit regio Rijnmond in de Derde Divisie hebben alle drie hun wedstrijden gewonnen. Door de knappe 2-0 overwinning van SteDoCo op IJsselmeervogels neemt ASWH de tweede plaats in de competitie over van die ploeg. De club uit Hendrik-Ido-Ambacht won zelf met 4-1 van ONS Boso Sneek. Capelle deed uit bij Odin '59 goede zaken door met 0-3 te winnen.
Door de overwinning van ASWH doet de ploeg van Jack van den Berg echt mee in de strijd om de titel in de Derde Divisie. Nummer twee IJsselmeervogels verloor van SteDoCo en koploper FC Lisse verloor?
Capelle doet in het rechter rijtje goede zaken. De ploeg stijgt van de zeventiende naar de vijftiende plaats en staat nu gelijk in punten met Odin '59. SteDoCo is door de overwinning in de middenmoot beland waar de ploegen dicht op elkaar staan.

Tweede Divisie

Barendrecht beleefde een lastigere middag in haar divisie. De ploeg speelde tegen Spakenburg en stond in de rust nog met 1-0 voor door een doelpunt van Richard Stolte die vanaf 30 meter raak schoot. In de tweede helft ging het echter mis en kwam Spakenburg direct terug tot 1-1. Vlak daarna kreeg Joey Jongman zijn tweede gele kaart en stond Barendrecht met tien man, waarna het met 2-1 verloor. Barendrecht blijft ondanks de nederlaag op de negende plaats staan.
Ook Excelsior Maassluis wist de laatste wedstrijd voor de winterstop niet te winnen. Het uitduel met VVSB ging met 2-0 verloren. Kansen waren er genoeg voor de ploeg uit Maassluis, maar VVSB bleek effectiever in de afwerking. Excelsior Maassluis zakt daarmee naar de zevende plek op de ranglijst.