nieuws

Karami: 'We hadden er meer uit moeten halen'

Khalid Karami scoorde zondagmiddag voor Excelsior tegen NEC, maar genoeg voor de winst was het niet. Het werd 2-2 op Woudestein. En dus baalde Karami vooral. "Het is niet verdiend, we hadden er meer uit moeten halen."
De verdediger zag zijn ploeg goed starten. "Wij waren de bovenliggende partij, in de eerste helft kregen we genoeg kansen om uit te lopen, dat lieten wij na. We kwamen goed uit de kleedkamer, maken 2-1, maar de 2-2 viel heel lullig uit een corner. Laat dit een les zijn voor na de winterstop, als we de kans hebben moeten we het afmaken."
De puntendeling voelde dus als een nederlaag voor Karami. "We kunnen het onszelf kwalijk nemen. We spelen goed, voetballen met een idee, creëren ook voldoende. Jammer, dat je na negentig minuten een punt hebt, terwijl dat er drie hadden moeten zijn."
En dus gaat de verdediger met een dubbel gevoel de winterstop in. "Een goed gevoel en ook minder goed gevoel. Het stemt positief dat wij elke week hetzelfde laten zien, we zijn maar twee of drie keer door de ondergrens gezakt. Maar hebben ook het geluk niet altijd aan onze zijde gehad."