112

112-nieuws teruglezen: Eén zwaargewonde schietdrama Alblasserdam uit ziekenhuis I Buis Drechttunnel (A16) weer open

Bloemenleggers bij de zorgboerderij in Alblasserdam
Bloemenleggers bij de zorgboerderij in Alblasserdam © Rijnmond
In dit bericht hielden we je op de hoogte van het belangrijkste 112-nieuws uit de regio van dinsdag 10 mei.

19:20 - Eén zwaargewonde schietdrama Alblasserdam uit ziekenhuis

Dat zegt burgemeester Paans tijdens een gebedsuur in de Ichthuskerk in Alblasserdam. Het andere ernstig gewonde slachtoffer ligt nog in het ziekenhuis.

Dat zegt hij tijdens een gebedsuur in de Ichthuskerk in Alblasserdam.

14:28 - Buis Drechttunnel (A16) weer open

De rechter buis van de Drechttunnel richting Breda (A16) was ruim een half uur afgesloten in verband met een vrachtwagen met pech. De linker buis was wel open. Rond 15:05 werd de weg vrijgegeven.

11:47 - Drie rijstroken dicht na ongeluk op Ring Noord (A20)

Op de Ring Noord richting Hoek van Holland is een ongeluk gebeurd. Tussen het Terbregseplein en het Kleinpolderplein zijn een vrachtwagen en een auto met elkaar in botsing gekomen. Direct daarna zijn drie rijstroken afgesloten. Het is niet duidelijk of er gewonden zijn gevallen bij het ongeluk.

09:51 - Politie: 'geen aanwijzingen misdrijf Spuiboulevard'

De politie is bezig met onderzoek naar de identiteit van de man die dinsdagmorgen werd aangetroffen in het water naast de Spuiboulevard. Een woordvoerder van de politie bevestigt dat het lichaam waarschijnlijk al langere tijd in het water heeft gelegen.

07:55 - Lichaam gevonden in water bij Spuiboulevard Dordrecht

Aan de Spuiboulevard in Dordrecht is dinsdagmorgen een lichaam in het water gevonden. ter hoogte van de Prinsenstraat. Volgens de brandweer kwam er vanmorgen de melding binnen dat er iets in het water lag, ter hoogte van een gemaal. Het bleek om een stoffelijk overschot te gaan. Mogelijk heeft het al langere tijd in het water gelegen. Het gaat vermoedelijk niet om een misdrijf en de identiteit van het slachtoffer kan nog niets gezegd worden.

03:23 - Auto volledig uitgebrand op Emmaplein in Schiedam

Op het Emmaplein in Schiedam is een auto volledig uitgebrand. Toen de brandweer arriveerde bij het voertuig, stond het volledig in lichterlaaie. Andere voertuigen raakten niet beschadigd.
Autobrand Emmaplein in Schiedam
Autobrand Emmaplein in Schiedam © Flashphoto

00:25 - Woningen ontruimd na scooterbrand bij portiek in Rotterdam

Aan de Spaansebocht in Rotterdam zijn meerdere portiekwoningen ontruimd, nadat bij een kelderbox een scooter in brand was gestoken. De rook trok via de portiek de woningen in. De politie is een onderzoek gestart

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl