nieuws

Pastoor na nederlaag: 'Het niveau is behoorlijk'

Sparta zit niet in de beste fase van het seizoen. De Rotterdammers pakken weinig punten de laatste maanden en ook bij het kwakkelende ADO Den Haag zat een overwinning er niet in. Sterker nog, de promovendus verloor met 1-0 door een goal van Sheraldo Becker. "Ik sta hier vol ongeloof," zegt trainer Alex Pastoor.
Er was bijna geen doorkomen aan in de eerste helft voor de voetballiefhebber. Van beide kanten was het niet best, al zag Pastoor dat anders. "In de eerste 15 a 20 minuten speelden wij heel sterk, waren we de baas op het veld. Alleen lieten wij dat overwicht uit onze handen sijpelen. Daarna pakten we het weer op en is het ongelofelijk dat je niet scoort. Dat je 'm tegen krijgt maakt het ongeloof alleen maar groter."
Boos is Pastoor niet op zijn ploeg na de zeperd in Den Haag. "Waarom zou ik boos zijn? Dat moet je zijn als spelers er met de pet naar gooien, daar is geen sprake van. Het is eerder frustratie. De resultaten zijn matig, zeker omdat ons niveau vaak hoger is dan dat van de tegenstander. Het niveau is behoorlijk, maar dat moet je vertalen in punten. De voortekenen zijn goed, maar het moet wel gebeuren."