nieuws

Van Tiggelen: 'Feyenoord is van Ajax en PSV af'

Feyenoord gaat de winterstop in met een voorsprong van vijf punten op Ajax en acht punten op PSV. Oud-international Adri van Tiggelen denkt dat het geslagen gat uiteindelijk voldoende zal zijn voor de landstitel. ''Van Ajax en PSV ben je na dit weekend af'', aldus de oud-Spartaan in FC Rijnmond.
Van Tiggelen zegt in de regionale voetbaltalkshow dat Feyenoord zich nu niet meer kan verstoppen en dat de Rotterdammers kampioenskandidaat nummer één zijn. Na de winterstop mist de ploeg van Giovanni van Bronckhorst met Karim El Ahmadi echter een belangrijke schakel in het elftal, maar volgens Van Tiggelen moet Feyenoord geen opvolger halen. ''Als je in de winter iemand bij de selectie haalt, kan dat ook voor onrust zorgen. Deze groep moet het doen en zij moeten ook het vertrouwen krijgen. Alleen als er bij Feyenoord iemand vertrekt, moet en kan het in mijn ogen pas een vervanger halen. Anders niet.''
Uiteraard wordt er door presentator Frank Vijg met Van Tiggelen en analyticus Dennis van Eersel ook gesproken over het 2-2 gelijkspel van Excelsior tegen NEC, de nederlaag van Sparta in Den Haag (1-0) en de belangrijke overwinning van FC Dordrecht dit weekend op Achilles'29 (3-0).
Bekijk hierboven de gehele uitzending van FC Rijnmond terug.