nieuws

Win kaarten voor het Kerst Boksgala in Ahoy

Op de tweede editie van het Kerst Boksgala in Rotterdam zal vrijwel de hele Nederlandse top in actie komen. Wij geven vijf keer twee kaarten weg! Stuur een mail naar sport@rijnmond.nl en wie weet kijkt u donderdag wel naar zeven prachtige partijen.
Nouchka Fontijn is de grote blikvanger. De Schiedamse won op de Olympische Spelen een zilveren medaille en werd afgelopen maandag gekozen tot sportvrouw van de regio Rijnmond. Vorig jaar kon ze niet meedoen door een blessure, maar donderdag bokst Fontijn eindelijk weer een thuiswedstrijd. "Ik vind het leuk om met een team van Nederlandse mannen en vrouwen daar te staan. Dat komt niet zo vaak voor. Vaak ga ik alleen, of met een andere Nederlandse vrouw, naar een toernooi. Dit is heel erg leuk."
Bij de mannen zijn Max van der Pas en Roy Korving de meest bekende Nederlanders. Enrico Lacruz en Peter Mullenberg, die Nederland vertegenwoordigden in Rio de Janeiro, hebben af moeten zeggen. Lacruz heeft een auto-ongeluk gehad en Mullenberg is aan zijn neus geopereerd.