FC RIJNMOND PODCAST

Geluid van Zuid aflevering 8: met Feyenoord-boefjes op het veld, buiten het veld én in de bestuurskamer

Het team van Geluid van Zuid met Ignacio Ostertag
Het team van Geluid van Zuid met Ignacio Ostertag © Rijnmond
Hoe was Marseille? Hoe wordt Tirana? De Kracht van de Kuip. En op visite in de studio… El Bombastico! Dat en veel meer in alweer aflevering 8 van Geluid van Zuid.
De supporters. De Kuip. De beleving. De historie. Alles wat Feyenoord zo mooi en bijzonder maakt, belandt bij Geluid van Zuid op de spreekwoordelijke snijtafel. Messcherp de ene keer, met een gulle lach de andere keer. Maar altijd gemaakt met grote liefde voor de mooiste club van Nederland en verre omstreken, Feyenoord dus. Soms schuift er een gast aan.
Ook met hem of haar geen gesprekken over knijpende linksbacks of de komende tegenstander. Geluid van Zuid stelt zichzelf maar één vraag: 'Wat is dat voor een club?' En hier zijn dus duizenden antwoorden op.
Geluid van Zuid is een tweewekelijkse podcast van drie Feyenoord-supporters. Dit zijn host Dave Geensen (seizoenkaarthouder en voormalig redacteur Hand in Hand), co-host Ellen Mannens (redacteur Hand in Hand, Stadion Sport Nieuws en auteur van diverse Feyenoord-boeken) en Harry Kerklaan (voormalig redacteur Hand in Hand).
Luister jij de FC Rijnmond Podcast al? Abonneer je snel!
Reageren op deze podcast? Mail ons op sport@rijnmond.nl