nieuws

X-mas Rock 'n Fun met Liptease in Live uit Lloyd

De Kerstman is Live uit Lloyd ook dit jaar weer goed gezind. De bebaarde arrenslee-bob leverde vandaag een heel groot pakket af en daar sprongen drie mooie dames uit en een complete band die gaaf gekapt en goed besnaard en betoeterd een potje muzikale Kerst kwamen brengen. De 'Everybody's having fun'- X-mas Tour' van Liptease kwam langs, en hoe!
Santa is coming to town and so is...Liptease!
De hysterische rock 'n roll band trekt deze winter de kerstslingers weer uit de kast, poetsen de kerstballen op en stomen de V12-arrenslee klaar om van Nederland een “
Winter Wonderland
” te maken.
Tijdens deLiptease Kerstshow krijg je een heerlijk voorafje wat je doet terug verlangen naar zwartwit films op kerstavond. Bekende kerstklassiekers worden daarna op tafel gegooid die overgoten zijn met een lekker Liptease-sausje. Maar dat is nog niet alles! Voor de arrenslee hebben ze een big band o.l.v.Daan Bogers gespannen die je het kerstgevoel tot in de puntjes van je rock ‘n’ roll schoenen doet laten voelen.
Zonder dat Liptease is geweest is het eg geen Kerst geweest... Een Rotterdamse rukwind door de Kerststal met inLive uit Lloyd: Wild Cat Katie: Vocals,Foxy Sjharlie: Vocals, Candy Randy: Vocals, Jazzy Jamez: Bass/Double bass, WahWahWes: Guitar, Beating Burger: Drums, en deBig Band met: Daan Bogers – arrangementen, Dennis te Woerdt,Robert Bogaart,Henk Guitjens, David Romanello en Pablo Martinez.