FEYENOORD

Feyenoord onder 21 is voorjaarskampioen en kan zich opmaken voor cruciaal duel tegen Almere City onder 21

Shiloh ‘t Zand
Shiloh ‘t Zand © Orange Pictures - Yannick Verhoeven
Feyenoord onder 21 heeft zaterdag uitstekende zaken gedaan tegen Willem II onder 21. De ploeg van Sipke Hulshof is kampioen geworden van de voorjaarscompetitie en is een paar wedstrijden verwijderd van promotie naar de tweede divisie. De Rotterdammers wonnen met 0-4 van de Tilburgers.
Feyenoord onder 21 begon met een sterke opstelling aan de wedstrijd. Zo stonden Denzel Hall, Karim Dermane en Mimeirhel Benita aan de basis bij deze belangrijke wedstrijd. In de eerste helft scoorde Delano Ladan uit een strafschop en maakte Shiloh ‘t Zand een kwartier voor rust de 0-2. Hierdoor kon de overwinning al bijna niet meer uit de handen glippen voor Feyenoord onder 21.
Vlak na rust maakte Ladan zijn tweede van de middag en tien minuten later zorgde Noah Naujoks voor de 0-4. Door deze overwinning is Feyenoord onder 21 kampioen van het lenteseizoen. De ploeg had het kampioenschap voor de wedstrijd al in eigen hand want bij een overwinning op Willem II onder 21, kon Feyenoord niet meer achterhaald worden door de grootste concurrent Almere City onder 21.
Door het kampioenschap neemt Feyenoord onder 21 het op zaterdag 21 mei op tegen die grote concurrent. De winnaar van dit duel speelt mogelijk tegen Jong Volendam die uitkomt in de tweede divisie. De winnaar van dit duel speelt volgend jaar in deze divisie. Klinkt het allemaal een beetje te ingewikkeld? Kijk dan de video hieronder terug voor wat meer uitleg.