NIEUWS

112-nieuws: Files op A20 en A4 door olie en werkzaamheden | Bermbrand in Poortugaal

Foto ter illustratie
Foto ter illustratie © Rijnmond - Rick Huijzer
In dit bericht houden we je op de hoogte van het belangrijkste 112-nieuws uit de regio van zondag 15 mei.

17:30 Problemen op A20 zijn hardnekkig

De vertraging op de A20 bij Rotterdam is nog niet voorbij. Ook op de A4 richting Rotterdam is het erg druk, zie je op het kaartje hieronder.

16:25 File op A20 door olie op het wegdek

Opletten geblazen als je via de noordkant langs Rotterdam wilt: twee rijstroken zijn afgesloten, omdat er olie op de weg ligt.

14:55 Riooloverlast in Ommoord

14:00 Politie doet extra onderzoek in Alblasserdam

De politie heeft zondagmiddag opnieuw onderzoek gedaan naar het fatale scooterongeluk ruim een week geleden in Alblasserdam. Bij de aanrijding op de Edisonweg kwamen twee jonge vrouwen van 18 en 19 uit Alblasserdam om het leven. Ze werden geschept door een automobilist uit Papendrecht. Specialisten van de verkeerspolitie hebben direct na het ongeluk onderzoek gedaan. Dat heeft tot conclusies geleid, die vandaag zijn gecontroleerd op de plek van het ongeluk. De resultaten moeten de toedracht van de aanrijding duidelijk maken. De politie zei na het ongeluk al meteen dat de dader niet onder invloed was van drank of drugs.

13:35 Bermbrand in Poortugaal

Aan de Kijveland in Poortugaal ontstaat een bermbrand. De brandweer rukt uit met veel materieel, omdat het vuur door de droogte snel zou kunnen verspreiden. De brand is inmiddels onder controle, ongeveer 50 meter berm is in vlammen opgegaan.
Bermbrand aan de Kijveland in Poortugaal
Bermbrand aan de Kijveland in Poortugaal © AS Media

08:25 Auto vliegt in brand in Schiedam

In een rijdende auto ontstaat een brand aan de Mozartlaan in Schiedam. De bestuurder wist de auto tijdig te verlaten. De brandweer heeft de brand geblust. De auto is total loss, een bergingsbedrijf heeft de auto afgesleept.
Auto in de brand aan de Mozartlaan in Schiedam
Auto in de brand aan de Mozartlaan in Schiedam © AS Media

00:55 Kleine explosie in Rotterdam door vuurwerk

Aan de Gein in Rotterdam-Zevenkamp worden buurtbewoners opgeschrikt door een explosie. Verschillende auto's zijn zwaar beschadigd door vuurwerk. De brandweer rukt uit voor een autobrand, maar blussen is niet nodig. Volgens buurtbewoners was er een korte sis te horen en volgde daarna een klap.
Kleine explosie aan de Gein in Rotterdam
Kleine explosie aan de Gein in Rotterdam © MediaTV

00:05 Vallende stenen aan de Zwaanshals in Rotterdam

Door onbekende oorzaak zijn meerdere stenen uit een gevel op de tweede etage gevallen. De stenen kwamen op een terras terecht waar gelukkig niemand zat. De straat is door de brandweer afgezet om verder gevaar te voorkomen. Met behulp van een ladderwagen is de rest van de gevel gecontroleerd op loszittende stukken.
Vallende stenen aan de Zwaanshals in Rotterdam
Vallende stenen aan de Zwaanshals in Rotterdam © AS Media

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl